Neden Öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba Sevgili Ottalar!! Karşinizda yine bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Bu hafta o kadar doluydu ki aman tanrim! Yeni Gorillaz albümü olsun, Netflix'in Death Note traileri olsun çok fantastik bir haftaydı. Fuuka da Cuma bitti. Bu sezon sonlarini hiç sevmiyorum ottalar. Animeleri bırakip yenilerine bakmak sanki onlari aldatiyormuşum gibi hissettiriyor. Fuuka da yav iyi bitti ya (best girl = Fuuka) /*manga_ve_anime_spoilerı  kamyon-sama çarpmasın diye ağladıktan sonra çarpmadığı için üzüldüm açıkcası çünkü anime'nin tüm olayı ve ağırlığı kaçmış gibi geldi. Ama sonda Fuuka x Yuu nun olmuş olması ve mutlu sonla bitmiş olması güzel oldu. Yani hayat zaten üzücüyken animenin mutluş tatliş olması mantıklı geldi manga_ve_anime_spoilerı*/ umarım Kobayashi-san ve Ejderya(^TM) Kızları uzun soluklu olur.



Rakudai Kishi no Cavalry devam ediyor!! Şey bu bölümümüz (özellikle son sayfaları) koca koca KALP dolu. Çeviriyi kafenin tekinde yapmıştım da arkamdakiler ne düşündü çok merak ediyorum. Annelerden ve İmamlardan uzak dursun. Stella-san yeni loli karakterimiz Şizuku-chan'ı kıskanıyor. Haklı yani demi Editörümüz Shiroe? (Geçen Shiroe-san kızdı loli şakası yapmıyorum artık :(  )

Kou no Dori'nin yeni bölümü geldi! Kürtaj olmak isteyen ablamızın macerası devam ediyor! Çevirmenimiz Zurako-san ve editörümüz Shiroe-san yine sınırları zorluyor!



Ojojojo'muz da hızla devam ediyor. Kısa bir manga olmasını çevirmenimiz Hazukime-san mı editörümüz Shiroe-san mı daha çok sevindiriyor bilemiyoruz. Genç CEO'muz ve Arkadaşı'nın maceraları yine sizlerle!



Deli oğlan saprofit89-senpai, bazı kişisel sorunlarını bahane ederek bu hafta da işini yapamadı ya da bize öyle söylüyor. Biz de bunu yemiş taklidi yapıp  sorumsuzluğunun karşılığı olarak sonraki güncelimize 2 sayı birden yetiştirmesini bekliyoruz, Haruhi-sama da en son kırbacını arıyordu...



Gintama'dan sizlere 4 (roman rakamı ile IV) bölüm getiriyoruz!!! Kaldı güncele 14 (almanca dili ile vierzehn) !!!



O değil artık reklamlarımıza adf.ly reklamı koymayı bıraktık. Kaç aydır toplam 9 cent kazanmışız. 9 cent için size bu kadar acı çektirmek istemedik. Google Adsense ama aylık 1 lira getiriyor onları ondan kaldırmadık. Büyüyüp site falan almak istersek diye yapıyoruz onu da (yoksa kendime 30 dolarlık akibento kutusu almak için falan hiç değil) (keşke akibento bize sponsorluk falan teklif etse kutu mutu hediye etse biz de açıp video yapsak)



Bu haftalık benden bu kadar saygıdeğer Ottalar! Halen Editör açığımız vardır.   Etrafta  edit falan yapmak isteyen insan(Ejderya^TM bulursanız ekstra puan) bulursanız bana yönlendirin (t.me/razikun). Kendinize çok iyi bakın!  Mangaların linklerini aşağıya bıraktım tıklarsınız artık! Hoşçakalın!!!

                         ~Razi-kun~










Haftanın Şarkısı : Battle Beast - Touch in the Night

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Coook tesekkürleeer.. Elinize saglık sizden bi ricam var sayıları indiremiyorum telefona online okumaya koyabilir misiniiiz...

    YanıtlaSil

Night Mode