Yarın öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba Sevgili Ottalar!! Karşınızda yine bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Ben iyi sayılırım. Fuuka'nın son bölümü mangasıyla farklı olması beni derinden yaralarken aynı anda Imawa no Kuni no Alice bitti. Hayatımda okuduğum en fantastik Manga diyebilirim ve böyle bir şaheserin bitmesi çok garip hissettiriyor. Siz de bilirsiniz böyle çok sevdiğiniz bir oyun/kitap/anime/manga bitince hem bittiği için derin bir üzüntü hissedersiniz ama bir yandan da bitirdiğiniz şeyin muhteşemliği üzerinizdedir. İşte onu hissediyorum şuan. Bir de sormayın geçen fantastik-üstü bir rüya gördüm paralel evrenlerle alakalı kafam bu aralar çok iyi. Yıkanmamış bulaşıklarım kafa yapmaya başladı sanırım.



Rakudai Kishi no Cavalry geldi!!! Yehuuuuu!!! Kalite kontrol aşamasındaki sıkıntıları çözmek için editör gücümüz yetmedi ve canım Zurako-san ve ben can havliyle edit yaptık. Bakın o kadar acı çekiyoruz ki ben edit yapmaya başladım!!! Acımızı anlayın... Editör bulun bize :( İkki'nin geçmişi ve koca KALPLİ Stella'mız hakkında daha fazla şey öğreniyoruz bu bölümde! Editörlerimiz de kendi aralarında proje değişimi yaptılar bu bölümden sonra editleri artık Shiroe-san yapacak.(nedense tam da loli karakterin geldiği bölüme denk geldi bu değişim) Yeni kapağımız için tekrardan PhotoshopMaster Shiroe-san'a buradan teşekkürler!!



Editörümüz Shiroe ve çevirmenimiz Zurako Kou no Dori'yi durmadan heyecanla devam ettiriyor. Bakalım bu bölümde canımız Doktorumuzun başına nasıl fantastik olaylar gelecek.(geçen editi Shiroe yaparken dikizledim serviks çevirisi yaparken acı çekiyorlardı acep noldu o)



Editleriyle ünlü Saprofit89 ve muthiş çevirmenimiz Moralltach'ın Gozen 0-ji'si de son hız devam ediyor. Popo sevdalısı yakışıklımız bu sefer neler yapacak bekliyoruz.



Planetes minik bir aradan sonra tekrar sizlerle! Uzayın derinliklerinde bu sefer neler olacak heyecanlıyız! Leaderzura Rakudai'yi bu projemizle değişti bundan sonra editörümüz Shiroe değil Leaderzura. Zurako-san ile minik bir editör değiş tokuşu yaptık. (kalbimin editörü leaderzura'ya buradan selamlar)



Procrastination-san kendini aşıp Haruhi-sama'ya sonsuz çeviri verdiği Jyuki Ningen Jumbor bu hafta sizlerle! İnşaat savaşçılarımızın Gizemli maceraları beyin eriten hızda devam ediyor!!



Gintama'da geçen haftanın acısını çıkartmak için bu hafta 2 bölüm verdik sizlere! Büyük bir azimle güncele koşa koşa gidiyoruz!!



Yarın YGS'ye girecek olan tüm ottalara, sevdiklerimize, arkadaşlarımıza bol bol başarı ve şans diliyoruz Yorozuya Fansub Ailesi olarak! Editörümüz/Çevirmenimiz Nicksiz de yarın girecek onun yerine biz heyecanlanıyoruz Başarılar Nicksiz!! Buradan da kendi yakın arkadaşım ivahmet'e selamlar sevgiler başarılar! Çok kişiye selam yolladık artık bitirelim yavaş yavaş. Siz de ottalar kendinize iyi bakın! Mangaların linklerini aşağıya bıraktım tıklarsınız artık! Hoşçakalın!!!

                         ~Razi-kun~                                   














                 
                                                         
Haftanın Şarkısı: Dragon Age Origins OST - Leliana's Song



Rakudai Kishi no Cavalry 2 İndir!

Kou no Dori 3.5 İndir!

Gozen 0-ji, Kiss Shi ni Kite yo 3 İndir!

Planetes 2 İndir!

Jyuki Ningen Jumbor 2 İndir!

Gintama 605 İndir!

Gintama 606 İndir!


Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Gintama ve Doktor'umuzdan bölümler geldiğini görmek sevindirdi. Keyifle takip ettiğim serilerinizden. Diğerlerine bakma fırsatım olmadı ama onlara da bir ara bakacağım.

    Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Ünlü müymüşüm? :3 Sınavzedelere başarılar dilerim...

    YanıtlaSil
  3. Gintama için müteşekkirim. 606. bölümü de hatırlamış oldum, Kondo... :D

    YanıtlaSil

Night Mode