Final Öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba Sevgili Ottalar!! Karşınızda bendeniz Razi-kun! Nasılsınız iyi misiniz? Yav sormayın final….  Final bitmeden biz bitecek miyiz büyük bir merak konusu. Havalar yüzünden terli puding kıvamında ders çalışmak hiç eğlenceli değil Ottalar. Bir de üstüne insanların tatil fotoğraflarını görünce kafalar ayrı bir güzel oluyor. Ama şükür az kaldı haftaya sizlerle İNŞALLAH özgür bir üst sınıf olarak geleceğim. Siz de bizler için artık dini inancınıza göre dualar, kurban koyun/inek/kedi, üstümüze para fırlatmalar vesaire ederseniz/keserseniz/yaparsanız çok mutlu oluruz. Hem siz de özlemle beklediğiniz mangalara tekrar kavuşursunuz herkes mutlu olur! Önümüzdeki haftadan sonra hepimiz normal düzenlerimize girer, sizlere UMARIZ düzenli bir şekilde mangaları atarız! Ay bakalım bu hafta nelerle sizlerleyiz!


Koi to Uso ya yeni editör geldi yaşasın! Yeni Editörümüz Mope kendisi Yorozuya'nın en gizemli kişisi yerini Zurako-san'dan aldı. Saghmet yeni editör bulmanın heyecanı ile yanlışlıkla Türkiye turu yapmaya gitti ama Güncele manga vermeye yetiştiler.  Devletin size çöpçatanlık yaptığı evren devam ediyor. Hadi okuyun devam edin bakalım!


Bloody Junkie editlemek isteyen Haruhi-san 3 sayı verdi ama halen  Saghmet'in deposu bitmedi!
Gizemli ölüm oyununda yeni gelişmeler gelişmeler! Ne kadar az bilgi o kadar fazla heyecan! Hadi koşun okuyun!

   

Canımız, ciğerimiz Gintama'dan size bu haftalık 1 bölüm geldi! Güncele hafif uzaklaşmış olabiliriz
ama Zurako-san ve Haruhi-san ın halledemiyeceği bir şey değil! Zurako-san sınavlarını vermesini hepimiz heyecanla bekliyoruz.

 
 
Moralltach-san'ın sınavı bitmiş olmasına rağmen ne yazık ki o heyecan içinde birkaç şey yanlış gitti şansızlıklar falan filan derken bu hafta size ne yazık ki bir şey veremedi ama haftaya 3 bölüm sözü verdi! Japonca'dan çevirip bir de üstüne edit yapıp bir de 3 bölüm verirse artık Moralltach-san'a helal olsun ne diyelim! (İbreti al al bitiremedik)


Bu hafta finali bitecek olan Procrastinator, Shiroe ve Razi-kun(ehe ben ehe) a sonsuz başarılar!
Umarız bütsüz sınıflarını geçerler. Soruları basit , attıkları doğru, cezaları küçük, puanları yüksek, barajları aşılmış, curveleri düşük olsun. (Amen) Hadi bakalım ben kaçıyorum çok uzattım sözü.Sizi mangalar ile baş başa bırakıp iyi okumalar dileyim! İndirme linkleri aşağıda, tıklarsınız artık! Haftaya görüşmek üzere Hoşça Kalın!

~Razi-kun~














Haftanın Şarkısı : Nomy - Cocaine 

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Elinize sağlık. Şu bitmek bilmeyen final midir neyse onda başarılar efenim :3 Şu Koi to Uso'ya bi' bakalım di mi artık :)

    YanıtlaSil

Night Mode