Parti öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba Sevgili Ottalar!! Karşınızda yine bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Ay ben de uykuluyum ama iyiyim! Bu hafta sanırım biraz tembellik haftasıydı. İhtiyacımız oluyor yav tembelliğe. Maslow'un İhtiyaçlar Teorisinin en alt kısım olan fizyolojik ihtiyaçlara eklemek lazım. Yeme, içme, uyuma, tembellik. Gerekli, gerekli, demeyin öyle ottalar. Yok bu hafta az bölüm var diye bu konu hakkında yazıyorum falan değil sadece öyle denk geldi ehe ehe.


Yaz diyince işte insanlar tatillere gider, memleketlere gider, baz istasyonlarının ardında internet çekmeyen vadilere doğru yolculukları falan vardır. Bundan dolayı iletişim ve edit/çeviriler zor oluyor. Ben de misal haftaya sevgili bilgisayarımı bırakıp batan güneşin ufkuna doğru yelken açacağım. Canım Triss'imi (evet laptopumun ismi. İlişkimizi anlayamazsınız tamam mı! höh!) evde tozlanmaya bırakıp gitmek inanın beni de çok üzüyor ama yapacak bir şey yok(yazar burada eğer önümüzdeki haftalarda rakudai gelmezse kızmayın diyor). Ama şimdiden 2 haftalık birikintim var bu hafta da birkaç tane çevirirsem hayat tatliş olur.


İşte neyse bunlardan ötürü bu hafta biraz az bölümümüz var ehe ehe. İnsanların internetleri yok yav otta ne yapsınlar! Düşünsene 1 hafta boyunca kedi resmi görmüyorlar!! Hayat nasıldır ki öyle... Kedi resimleri olmayan bir hafta... Resmen hayat anlamsız oluyor...


Koi to Uso Saghmet-chan'ın çevirisi ve Mope-san'ın editi ile bu hafta da sizlerle. Bu bölümde Devlet'in ayarladığı sevgiliye kötü davranmayın lan dersini alıyoruz. Yazık günah yani best girl'e. Evet best girl o şşşşşşş. Kavga etmeyeceğiz kız tatlı elemana da tatlı davranıyor bir gidip bir gelmiyor kesinlikle best girl. Aşkınız bol yalanınız az olsun!


Kou no Dori bu hafta Shiroe'nin Rakudai editlemek yerine bunu editlemesinden dolayı sizlerle. Tabi Rakudai da ne ki değil mi Shiroe? Ecchi diye bir hafta çıkmazsa bir şey olmaz mı Shiroe? Stella'yı sadece ben mi seviyorum kimse onu özlemez mi Shiroe? Öyle olsun Shiroe ;_; He dur bölümü tanıtmayı unuttuk. Zurako-san'ın çevirileri bu hafta Sigara içen Anne'nin ameliyatının sonucunu gösteriyor. Bir de doktorumuz piyano da çalıp havalılık yapıyor. Bize kız kalmadı Doktor sakin ol.


Bokura no Himitsu'da bu hafta Cross-dress eden yakışıklı abilerimiz güzel oluyor? Yav hem yakışıklılar hem güzeller... Shojo evreninde olağan bir okul festivali devam ediyor.


Garip ölüm oynumuz Bloody Junkie de Haruhi'nin editleri ve Saghmet-chan'ın çevirileri ile sizlerle. Kafalar çok karışık ya ne oluyor ne bitiyor konusunda. Manga'nın da sonuna az kaldı hayırlısı bakalım!


Bu hafta Gintama vermesek olmazdı ama! Göz bebeğimize iyi bakın bol bol tıklayın falan! Haftaya da süprizimiz bol Gintama gelebilir! Artık güncele yaklaşalım!


Eveeet bende bölüm bitti. Zaten karnım da acıkmıştı gidip bir şeyler yiyem. Siz de kendinize çok iyi bakın ottalar! Bol bol parti yapın, gezin, tozun, öğrenin falan. Üniversite seçme stresi yaşayan her Ottamıza da buradan kocaman kocaman sarılmalar gönderiyoruz. Çok stresli bir iş sevgili Nicksiz'den biliyoruz aynı stresi o da yaşıyor. Hepimize Cümleten kolay gelsin! Ben de kaçayım artık ottalar karnım garip sesler çıkartıyor. Linkleri aşağıya bıraktım tıklarsınız. İyi okumalar!!!

~Razi-kun~







 Haftanın Şarkısı: Faint - Linkin Park

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Night Mode