Açlık Öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba sevgili Ottalar! Karşınızda bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Açıkcası ben başlıktan da anlayabileceğiniz üzere açım. Yok yani genel olarak her an yemek yiyebilme kabiliyetimin üstüne şuan ayrı bir açım. Bu günceli yazıp yemek yiyeyim dedim lakin güncelleri yazmanın sıkıntılarını unutmuş bir şekilde demişim. Yine de elimden geleni yapıp bu günceli yetiştireceğin ve gidip heyecanla yemek yiyeceğim! Hem de açlığımın 2 haftada bir yaptığımız günceli etkilemesine izin vermeyeceğim! Tabii başlığı etkiledi ve giriş konusunda da etkili oldu... NEYse size çılgın ve garip arkadaşlarımı anlatayım çünkü konu açlık! Bir arkadaşım açken daha rahat ders çalıştığını söylemişti ve o günden beri ona garip garip bakarım. Açken insanlar nasıl beyinlerini kullanıyorlar ki? Ve bu arkadaş daha iyi kullandığını anlatıyordu. Çok korkunç bir olay bu! Ben ders çalışırken şeker+kafein patlaması içerisindeyken en verimli şekilde çalıştığımı söylerim ama bu açlık konusu çok korkunç! Sizlerin bu konuda fikri nasıl ottalar? Siz de sayko'luğun dib noktası olan açken ders çalışmayı sever misiniz?


Size sorular sormaya başladığıma göre genel bir anket yapalım bari. En sevdiğiniz öğün nedir? Ben kahvaltı çok severim. Sabah kahvaltılarının en sevdiğim özelliği onlara uyanmaktır. Sabah sucuk kokusuna uyanmanın mutluluğu çok az şeyde vardır. Artı yumurta favori besinim olduğu için kahvaltılarda sonsuz yumurta çeşitleri kullanılabilir! Poğaça vesaire pek beğenmiyorum o yüzden acelem olduğu zaman kahvaltı yapamadığım için üzülürüm ama aranızda Ege'li insanlar varsa kumru denen poğaça/sandwiç'in ne kadar mükemmel bir şey olduğunu biliyordur. Yok o sonsuz kolesterol patlaması içinde 5 farklı et olan kumru değil peynirli domatesli biberli olan kumru. Ege bölgesinin en sevdiğim şey, kumrudur. Ege yemeklerine bakış açım zeytinyağına ekmek banan bireylerden dolayı birazcık önyargılıyım ama şükür aç kalmıyoruz. Ki şuan açım... Bence ben hemen mangalara geçeyim...


Rakudai Kisi no Chivalry geldi!!! Aman tanrım yeni bölüm mü çıkardık?? EVEEEET!!! Hem de benim çevirdiğim bir bölüm mü?? EVEEEEEEEEET!!!! Artık her güncel en az bir bölüm mü çıkaracağız? Büyük ihtimalle hayır... Ama elimizden geleni yapıyoruz tamam mı! Bu bölümde İkki-kun, Ayase-chan'ın babasının Dojosunu Kılıç yutucu yakışıklı abimizin elinde almaya gidiyor! Ve benden söylemesi pek de kolay olmayacak. O kılıç yutucu'nun kılıcı ne kadar fantastik bir şey öyle. Yılan benzeri bir kılıç olarak geçiyor ama bence daha çok omurgamsı garip bir şey. Haruhi-sana bölümü editlediği için sonsuz teşekkürler :3


Koi to Uso dan 2 yeni bölüm yaaay! Saghmet-chan'ın çevirileri ve Mope-san'ın editleri yine göz kamaştırıyor! Aşklar ve Yalanlar yine son hızıyla devam ediyor!


Planetes'ten yeni bir bölüm geldi!! Mope-san'ın editi ve Zurako-san'ın çevirisiyle Uzaydaki Maceralarımız devam ediyor diyecektim ki ne yazık ki bu serimize biraz ara vereceğiz... Affedersiniz :( Ama yine de bu haber bu müthiş uzay bilimkurgusundan alacağınız keyfi azaltmasın devam edin!


Bizden bu kadar Sevgili ottalar! Kendinize çok iyi bakın! Ben lafı uzatmadan yemek yemeye kaçayım karnım kazınmaya başladı. Linkleri aşağıya bıraktım tıklarsınız! İyi okumalar!! じゃあね!!!

 RAZI-KUN            







  










Haftanın Şarkısı: 21,22,23 - AnnenMayKantereit

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Night Mode